Underhållning på Viking Line x 4

Viking Line har så mycket mer att erbjuda än en sjöresa. Avgångarna från Åbo sätter guldkant på allt från konferens till vinshopping eller glada nöjen med barnen. Svårt att tro? Läs vidare!

Dela sidan

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Möte och konferens

Känns mötesrummets väggar trista? Byt ut dem mot havsutsikt och se hur energin börjar flöda. På Amorella och Viking Grace finns dessutom en hel rad trevliga specialarrangemang som ger inspirationen ett lyft. Sträck på er med energigivande yoga eller pilates, eller välj exklusiv VIP Shopping. Tävla mot varandra i Photo run, testa om ni klarar vår frågesport – eller kanske hellre en Champagne Break? Om man ändå fick ha det så här på jobbet varje dag!

Dagen behöver inte bokas full av aktiviteter. Bara frukost med havsutsikt eller en trerättersmiddag är garanterat en välkommen omväxling för alla. 

2Mat & vin

Maten på Viking Line är ett svallande hav av möjligheter. The Buffet står sig år efter år som favorit bland restaurangerna. För många är det resans höjdpunkt. Ombord finns dessutom många möjligheter till kulinarisk variation, allt från toast skagen till ramennudlar eller äkta trerätterslyx. Låt gommen bestämma! Ett är säkert – härifrån går man inte hungrig.

Dryckerna ska vi inte heller glömma. Det utmärkta sortimentet av viner och mousserande viner på Viking Grace och Amorella är ett säkert kort för både glada entusiaster och nyhetssugna konnässörer. Särskilt stolta är vi över de många nya sorterna av kvalitetschampagne, inte minst över det plånboksvänliga priset. Några flaskor åker utan vidare med hem från taxfreen tillsammans med godiset!

3Barnfamiljer

För barnen börjar leklandet från första klivet ombord. Lekrum, programpunkter, shower och evenemang ordnas i lagom tempo så att ingen hinner bli uttråkad. Har ni prickat in en Knattepicknick redan? Varje söndag är picknick-kryssningarna med Amorella och Viking Grace från Åbo som gjorda för barn. I programmet ingår lekar, artister, godisbingo och mycket mer. Naturligtvis är det bästa företaget på en kryssning världens bästa skeppskatt, Ville Viking! (Ville erbjuder de mjukaste kramar på fartyget, prova själv!)

Det är dessutom prisvärt att resa med barn. Visste du till exempel att barn under 12 år reser gratis tillsammans med en vuxen? Barn mellan 6 och 17 år får rabatt i buffén, och det går att välja barnportioner till lägre pris i à la carte-restaurangerna. Skönt för plånboken!

4Nöje på paradplats

Underhållningen på Viking Line har mer än en gnutta festivalkänsla. Att njuta av sina pop- eller rockidoler live blir bara bättre ombord. Före spelningen finns det tid att titta in i butikerna och slå sig ner över en drink. Bekvämt, eller hur?

Amorella och Viking Grace har ett digert program av artister och musikstilar. Att vara i publiken, höra sina favoritlåtar och sjunga med för full hals, det är vad allt handlar om! Finländska toppartister och utländska stjärnor avlöser varandra på scen så musiken knappt hinner tystna. Dessutom finns det många intressanta special- och nöjesavgångar att se fram emot. Ta till exempel Flame Jazz Cruise som vänner av jazz inte vill missa, eller Finlands bästa öl-kryssningen.

Kolla hela programmet på Amorella och Viking Grace här:

Publicerad | Uppdaterad

Läs mer