Mylly – familjernas shoppingställe nr 1

OM MAN SKA NÄMNA ETT ENKELT OCH BRA SHOPPINGSTÄLLE I EGENTLIGA FINLAND ÄR KÖPCENTRET MYLLY SÄKERT DET FÖRSTA MÅNGA TÄNKER PÅ.

Dela sidan

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Mylly, som slog upp dörrarna i Reso år 2001, är i själva verket Egentliga Finlands största i sitt slag. Det finns över 150 butiker i köpcentret, så det finns gott om shopping. Man behöver inte heller slösa tid på att hitta en ledig parkering, för här finns ett helt litet stadion av parkeringsplatser. Även bussarna går ända fram till huvudentrén, kan man önska något mer?

Mylly är ett smart ställe att åka till för en dags shopping, även med hela familjen, för köpcentret erbjuder även annat än mat och shopping. På onsdagar bjuds det på gratis musiklek och en barnpark, och det anordnas även andra nöjesevenemang här året om. Och det bästa av allt – leksaksbutiken Casagrande, som blivit en klassiker, finns också i Mylly! Gör ett besök.

Och en sak till. Mylly har ett eget påverkansforum, ToiveMylly, där man har möjlighet att göra sin röst hörd. Om du har små eller stora planer för hur Mylly ska drivas bör du gå med och dela dina önskemål med de andra.

Lisätiedot

Text Stina Frimodig. Video Kim Allen-Mersh.

Publicerad | Uppdaterad

Läs mer