Kultaranta Resort x 3

Avkoppling, roliga aktiviteter och personliga festlokaler för fritid och olika evenemang. Inte heller läget mitt i Nådendals skärgårdsnatur går av för hackor.

Dela sidan

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Roliga aktiviteter för grupper

Kultaranta erbjuder traditionell golf, men även variationer på det. Förutom golf-golf kan man prova på frisbeegolf, fotbollsgolf och minigolf på en golfbana som är gjord som en "riktig" golfbana i den natursköna miljön. 

När du vill ha någonting nytt och roligt att göra med vännerna eller ett program för en friskvårdsdag för medarbetarna ska du ta med dem till Kultaranta. När ni har provat alla typer av golf kan ni ta en after-golf på Heineken Houses terrass.

www

2Unika lokaler och evenemang

Har du en viktig fest eller ett möte på gång? Bra att du fick tag på oss nu. 

Kultaranta Resort är även en representativ plast för möten och fester. Mitt i den bildsköna skärgårdsnaturen står gårdens gamla huvudbyggnad som har renoverats med stil för uthyrning. I den nedre backen hittar man fest- och möteslokaler i den gamla ladan samt ett renoverad fårhus.

Ett stort sällskap på väg? Ingen fara. I den större Seminariesalen får det plats hela hundra personer och i Restaurang Kultarantas lokaler ännu fler, exempelvis för lunch. Kultarantas specialitet är ett kapell som inrättats i ett gammalt spannmålssilo som man kan hyra för vigslar. Det finns ingen el, men desto mer stämning!

www

3Golf på en vacker bana

Teemu Selänne och medlemmarna i JVG besöker Kultaranta halvt i hemlighet av en anledning. Havet, de gamla ekarna, golfbanorna ritade av Jan Sederholm – här saknar man ingenting. 

Eftersom golfbanan på Kultaranta är uppförd på en före detta lantgård kan man av misstag slå ner bollen i närheten av en gammal sädesbod. Alla andra banor än de två som ligger längst bort syns från klubbyggnadens terrass, vilket är ganska ovanligt. Till råga på allt är Kultaranta väldigt sällan fullt, vilket gör det till en trevlig raritet i Åboregionen.

www

Publicerad | Uppdaterad