Testa Kasnäs x 3

Kasnäs Skärgårdsbad och gästhamn skämmer bort båtmänniskor och andra gäster. Njut av god mat och njut av havsstämningen – och varför inte stanna över natten.

Dela sidan

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Gästhamn och husbilsområde

Oavsett om du kommer med båt eller husbil är Kasnäs ett bra ställe att stanna till på. Vid stranden finns det en idyllisk gästhamn och i slänten precis invid spat finns det ett husbilsområde med 33 bil- eller husvagnsplatser och bastu, toalett, septictömning och diskplats. 

I gästhamnen får båtfolket allt de behöver. Det finns ett spa, post, en restaurang och en presentbutik samt en liten matbutik där man nästan måste köpa lax som odlats och rökts i Kasnäs. Mums! Man kan följa det sjudande livet i hamnen från en ny hamnterrass medan man njuter av en kall dryck eller en glass.

2Kasnäs Skärgårdsbad

I Kasnäs kan man kombinera två underbara ting: en uppfriskande spasemester och fantastisk skärgårdsnatur. Hotellbyggnaderna med formen av en snäcka är placerade på ett roligt sätt på strandklipporna och det bästa av allt – nästan alla rum har utsikt mot havet.  

På spaavdelningen kan både bebisen och morfar plaska, för det finns en barnbassäng, en träningsbassäng, en bubbelpool, två motionssimningsbanor på 25 m och en uppfriskande kallbassäng. Det är separata bastur för män och kvinnor och därutöver kan man även njuta av bastuångorna i ångbastun och den infraröda bastun.

3Kasnäs Paviljong

Vid Kasnäs skärgårdshotell och gästhamn ligger restaurangen Kasnäs Paviljong, som är särskilt känd för sitt skärgårdsbord. Här hittar man läckra fiskrätter, bland annat av odlad regnbågslax och sik, så det är inte undra på. 

Förutom skärgårdsläckerheterna serveras både frukost, lunch och middag på restaurangen. Man kan även hyra lokalerna. Om man har ett möte eller en fest på gång bör man titta närmare på uthyrningen av lokaler på restaurangen.

Publicerad | Uppdaterad

Läs mer