Koppla av och njut på Holiday Club Caribia x 3

Holiday Club Caribia i Åbo är en oas av avkoppling där man sover gott i ett bra hotellrum, njuter på spaavdelningen och äter gott.

Dela sidan

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Fantastiska rum

Bara en enda natt på hotell kan kännas som en härlig minisemester – och i synnerhet när det är ett spahotell. Holiday Club Caribia i Åbo är ett lockande alternativ, för vad kan vara bättre än att dra på sig morgonrocken direkt från den mjuka hotellsängen och bege sig direkt till spa? Det är svårslaget.

Förutom trivsamma hotellrum kan man även boka en egen Villas-semesterlägenhet. Lägenheterna är hemtrevliga bostäder med eget kök och tvättmaskin, men samtidigt med komplett hotellservice.

Psst! Till barnfamiljernas stora glädje hittar man även aktivitetsparken SuperPark i anslutning till Caribia.

2Vattenlekar och spabehandlingar

Det bästa med spahotell? Spaavdelningen så klart! På Caribia är arbetsfördelningen tydlig: de vuxna får koppla av och barnen får plaska omkring tills de storknar. Om ett bad i bubbelpoolen och behandlingar på Harmony spa inte tar bort de sista spåren av stress från nackmusklerna är det inget som gör det.

Förutom vattenrutschkanorna och sjörövarlekarna finns det även aktiviteter för de lite äldre. I träningspoolen kan man prova på vattengympa eller hydrotex-träning och sedan ge sig in i bastuns ångor!

3Hamburgare och champagne

Fotboll här, ishockey där och tennis här. Är det Åbos mest sportvänliga restaurangbar? För dem som tycker om sport och hamburgare är O'Learys som ligger i anslutning till Caribia himmelriket, där Boston är starkt närvarande. Hamburgarna serveras på ett roligt sätt i korg.

På Caribia finns det en matbit för varje gom. Både på hotellsidan och spasidan finns Åbokedjan Hesburger och i poolbaren hittar man piratskeppet Captain Hook. Även Classic Pizza Restaurants saftiga pizzor och den separata champagneloungen rekommenderas starkt!

Publicerad | Uppdaterad

Läs mer