Aktiviteter, utrymmen och atmosfär för grupper x 4

Hitta de bästa aktiviteterna och upplevelserna för privata evenemang och företagsevenemang. Ta med gänget till en rökbastu för att koppla av eller till en äventyrspark för att röra er.

Dela sidan

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Herrankukkaro

Denna tjärdoftande, avkopplande plats, som byggts kring en gammal fiskargård, är annorlunda och lockande och endast en halvtimme från Åbo. De uppvärmda poolerna vid Skärgårdens strand, världens största rökbastu under marken, vildfångad fisk framför en öppen eld – verkligen som i Herrens börs! 

I stormlyktornas sken är stämningen mättad året om, även med havet som skummar bredvid. Mötes-, rekreations- och festtillfällen kan arrangeras såväl till tio personer som flera hundra. Man kan övernatta i det rödmålade fiskartorpet eller varför inte i en fågelholk byggd för människans dimensioner. Platsen är endast för grupper, så samla ihop ett gäng och boka.

2Flowpark

Finns det våghalsar bland dina kompisar eller kolleger? En aktiv dag i äventyrsparken Flowpark är inte bara roligt, utan även en utmanande idé både för svensexor och möhippor och en aktiv dag. De lekfulla tävlingarna på höjderna förhöjer stämningen ytterligare. Visa vad du kan och sporra andra att också prova.

Det finns banor för alla smaker, och därför är det en aktivitet som passar många olika sorters grupper på olika nivåer. I ett bra gäng blir det garanterat full fart oavsett om du är en erfaren klättrare eller inte. Du kan räkna med att händerna är ömma från klättringen nästa dag – och att kinderna är ömma av skratt. 

3Åbo Mässcentrum

Åbo Mässcentrum är känt för sina traditionella och banbrytande mässevenemang – från bokmässor till hantverksmässor och från kattutställningar till hoppborgsvärld vid årsskiftet. De skinande nya entré- och möteslokalerna gör Mässcentrum till en ännu bättre plats för alla typer av möten. 

Ombyggda, anpassbara mötesutrymmen för evenemang och sammankomster av alla slag. Tekniskt och funktionellt gäller endast toppstandard – det är bara att drömma och planera!

Läs det aktuella mässprogrammet på Mässcentrums webbplats.

4Kunstenniemi lägergård

Endast en kort resa från Nådendals centrum och man befinner sig i en vacker skärgård på Kustenniemi lägergård. Här kan man njuta av det öppna havet i en koja som fungerat som patrullstuga eller Kustenkaris timmerbyggnad – i lugn och ro. Församlingens förmånliga stugor vid stranden är öppna för alla typer av grupper och det ryms 24 personer även i en mindre sådan.

De enorma tallarna i Kunstenniemi som omges av havet väcker beundran och bastun vid stranden ger en extra dimension till mötet eller festen. Det finns mycket att göra, alltifrån paddling och volleyboll till trädgårdsspel.

Publicerad | Uppdaterad

Läs mer