Billigt boende x 2

På de här övernattningsställena i Åbo övernattar du billigt, dock utan att kompromissa med bekvämlighet eller service. Om priset är avgörande är de här övernattningsställena the place to go.

Dela sidan

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Bed & Breakfast Tuure

Bed & Breakfast Tuure har en varm atmosfär och erbjuder ett förmånligt och hemtrevligt boende nära Åbo centrum. Det lilla värdshuset med 15 rum drivs av ett trevligt familjeföretag och här tar man verkligen väl hand om gästerna.

I rumspriset ingår en riklig och mångsidig frukost och det är lätt att lära känna de andra gästerna vid frukostbordet. I det lilla gemensamma köket går det också bra att laga egen mat. Bara några kvarter härifrån ligger Salutorget, och bakom hörnet buss- och tågstationen.

2Hostell Linnasmäki

Linnasmäki, som ligger fyra kilometer från Åbo centrum, är ett hett tips för budgetresenärer i en lummig miljö, nästan i skogens lugn och ro. Om du kommer med egen bil finns det gott om gratis parkeringsplatser. Om du kommer på annat sätt kan du ta dig till Åbo med hyrcykel eller buss bredvid hostellet. 

Faciliteterna på hostellet består av ett gemensamt kök, en inomhuspool och en frisbeegolfbana på gården. Och det är bara 20 minuter med bil till Muminvärlden!

Publicerad | Uppdaterad